Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csiperkés (gombás) rizs...

Csiperkés (gombás) rizs petrezselyemzölddel. Elég jól sikerült, de még jobb is lehetett volna. Vajon a só volt kevés? Te hogyan készíted? Milyen arányokkal? A petrezselyemzöldet mikor kell beletenni? A főzés vége előtt 5 perccel jobb lenne?

Figyelt kérdés

Az elején tettem bele a petrezselyemzöldet.


Fél liter (szárazon ennyi) rizshez mennyi sót tennél?



máj. 5. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát passz, azt neked kell tudni, hogy elég sós volt e. A petrezselyem zöldet én csak a végén tenném bele, amikor már kész van, nem főzném vele egyáltalán
máj. 5. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tálalás előtt jó csak rárakni a petrezselyem zöldet.Gombát külön szoktam hagymán lepírítani.
máj. 5. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!